Doe mee

Vul je postcode in zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag

Laat kinderen meedoen! Leergeld ondersteunt kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Denk hierbij aan ondersteuning door middel van een laptop of muziekles. We vinden het belangrijk dat elk kind echt kan meedoen. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat elk kind kansrijk is en kennis, vaardigheden en eigenwaarde ontwikkelt.

Doe mee als vrijwilliger

Zet je in voor de mensen in jouw omgeving. Leergeld Heerenveen – Weststellingwerf is regelmatig op zoek naar betrokken vrijwilligers.

Doe mee als donateur

Je kunt eenmalig een gift geven of periodiekelke maand/kwartaal/jaar een vast bedrag.
Met een periodieke gift kunnen we beter bouwen aan Stichting Leergeld. Het geeft ons de mogelijkheid om met meer zekerheid kinderen te helpen.

We hebben een ANBI status. Daardoor is je gift aftrekbaar bij je aangifte inkomstenbelasting.

Je kunt zelf je donatie overmaken op rekeningnummer NL36 RABO 0141 3509 11 ten name van Stichting Leergeld Heerenveen - Weststellingwerf
of
Je kunt een bericht sturen
 naar info@leergeldheerenveen.nl of info@leergeldweststellingwerf.nl met je gegevens en de melding dat je wilt doneren. We nemen dan snel contact met je op

Doe mee als Partner

Werk mee aan de toekomst van kinderen. Stichting Leergeld Heerenveen – Weststellingwerf is altijd op zoek naar partners. Partners kunnen bedrijven, instellingen, clubs of particulieren zijn, die via een financiële bijdrage, producten en diensten hun steentje willen bijdragen.

Neem contact op met de coördinator om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.
Leergeld Heerenveen:
info@leergeldheerenveen.nl 
Tel.nr.: 06-42271141

Leergeld Weststellingwerf:
info@leergeldweststellingwerf.nl.
Tel.nr.: 06-23745440